Wednesday, January 21, 2015

Az elnök tollából





Engedjék meg, hogy kifejezzem szívből jövő jókívánságaimat minden kedves tagunknak és minden elszakadt hazánk fiának! Bízom benne, hogy jobb év vár mindannyiunkra, hisz egy évvel bölcsebbek lettünk, valószínűleg bölcsebb döntéseket tudunk hozni!

Mint ahogyan tudjátok kedves Barátaim, Egyesületünk ismét egy sikeres és mozgalmas évet tudhat maga mögött.  Sikeres, mert egyre többen látogatják rendezvényeinket ami nagyrészt annak köszönhető, hogy igyekszünk színes és változatos  programokat összeállítani.

Múlt évben ünnepeltük egyesületünk 25. évfordulóját Október 4-én az első HUNGARO Fesztivállal.  Nagy sikert arattunk mely sok embert meglepett.  Büszkék és hálásak vagyunk  az önkéntesek munkájáért, amely nélkül elképzelhetetlen lett volna ennek a napnak a dicsősége!  Itt köszönöm meg a Vezetőség szilárd bizalmát és emberfeletti kitartását, támogatását!  Mindannyian tudják, hogy vezetőségünk tagjai nem a 30-40 éves korosztályhoz tartoznak, mégis helytállásban, kitartásban kitűnőre vizsgáztak ismét!   Még egyszer köszönöm és tiszta szívből gratulálok a fantasztikus munkához,  köszönöm a szponzoroknak a támogatásukat.  Ezek után természetes, hogy az idénre tervezzük a második HUNGARO Fesztivált.  A méltó programsorozathoz szeretném minél több magyar ember és a tagság segítségét

kérni!  Miben is tudna mindenki újra segíteni?  Abban, hogy az idei évben, meghívják, meghívjátok barátaitokat, hogy minél több ember élvezhesse változatos programajánlatainkat!  Természetesen NEM CSAK magyar barátokra  gondolok!  Figyeljétek hirdetéseinket, kérlek Benneteket hirdessétek büszkén létezésünket! Az idősebb korosztályt kérem, hogy hozzák  gyermekeik, unokáik tudomására, hogy van itt egy magyar közösség és magyar iskola mely keményen dolgozik a kultúránk és nyelvünk fennmaradásáért!  Jöjjenek el, próbálják ki milyen érzés a gyökerekhez tartozni!  Biztos vagyok benne, hogy nem fognak csalódni!

A vezetőség többi tagjával egyetemben mindent megteszünk, mint ahogyan eddig is, hogy megismertessük Gold Coast lakosságával a magyar kultúrát a magyar ételeket, ezeréves történelmünket! Szeretnénk a tudomásukra hozni amit a mi kis nemzetünk adott már eddig is a világnak!

Kívánok erőt, egészséget, boldogságot és bízom benne, hogy találkozunk a következő rendezvényünkön!

Kerekes Samu   2015

 

No comments:

Post a Comment