Sunday, December 8, 2013

Gold Coast-I Magyar Egyesület és a Gold Coast-I Szivárvány Magyar Iskola Karacsonyi rendezvényeGold Coast Hungarian Association Inc.
 

A Gold Coast-i Magyar Egyesület és a Gold Coast-i Szivárvány Magyar Iskola az életben a szeretet szigete, Imádom!" Ezt mondta Koncz Márta a GC-Magyar iskola tanárnöje. 
 Karácsony még nincs is itt, de a Gold Coast-i Magyar közösség tegnap ünneplte a szeretet ünnepét. Több mint 120-an vettek részt ezzen a rendezvényen és mondhatom, hogy csak a legjobb vélemények és dicséretek hangzottak el.
A Szivárvány Gold Coast-i Magyar Iskola előadásáról és tulajdonképpen az egész programról magasminőségű DVD készült, melyet meg lehet vásárolni $20-ért. (tel: gyöngyi 55 748505)

A szervezök nagy gonddal állitották össze a müsort, és minden bizonnyal mindenkinek melegség töltötte el a szivét az ünnepség alatt. Mint mindig, a konyhán szorgoskodók mindenféle finomsággal szolgálták ki a vendégeket.

Gratulálok tiszta szivből minden egyes személynek, aki ezt a  programot, ilyen szinvonalassá tette!  Köszönjük, hogy  részesei lehettünk ennek a bensőséges karácsonyi ünnepségnek és köszönet mindazoknak akik eljöttek erre a rendezvényre mert ezeknek a
rendezvényeknek közösség kovácsoló erejük van! 


 
   Szivárvány Gold Coast-i Magyar Iskola és vendéggyerekek karácsonyi műsora

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Boldog Karácsonyi Ünnepeket és egészségben gazdag szeretettel teljes sikeres Új esztendőt kiván Önöknek
a Gold Coast-i Magyar Egyesület vezetősége.
 
FIGYELEM! FIGYELEM!
 
POTSZILVESZTER A GOLD COAST-on
 
JANUÁR 18.án 7-12 ig
 
NÉVTELEN ZENEKAR MELBOURNE-ből
(JUSZTIN TAMÁS és FIAI)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment

GCHA Vezetői a rendezvényeit határtalan időre elnapolja

 FIGYELEM! A Koronavirusra való tekintettel, a Gold Coast-i Magyar Egyesület minden rendezvényét határtalan időre elnapolja!   H...